Laos olevate kaupade tarne 1-3 tööpäeva. Enne 15.00 sooritatud ostud postitatakse üldjuhul samal tööpäeval. Tasuta transport ostudel alates 50€ !!!!

Privaatsuspoliitika

Käesolevad Privaatsustingimused kohalduvad e-poes www.tooriistad24.ee.

Isikuandmete vastutav töötleja on Estcon oü (www.tooriistad24.ee)

E-poe kasutamist loetakse Teie nõusolekuks käesolevate Privaatsustingimustega.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine.

Isikuandmed on andmed, mida Tööriistad24 kogub üksikisikuga sõlmitud lepingu täitmiseks või temaga ühenduse võtmiseks.

Püsikliendi isikuandmete kogumine võib toimuda alljärgnevatel viisidel:

• kontaktandmete (nimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress) esitamisel meie veebisaidil või e-kirja teel.

• ostutellimuse sooritamisel e-poes, isiku kontaktandmete või ostueelistusi puudutavate andmete talletamisel või küpsiste kaudu .

Muude andmete kogumine.

Kogume ka isikustamata andmeid mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, keele eelistus, asukoht).

Kogutud isikuandmete kasutamine.

Kogutud isikuandmete abil võib Tööriistad24 teavitada kliente uutest toodetest. Klient, kes ei soovi saada teavitusi teda huvitada võivatest toodetest, saab ennast nimekirjast eemaldada. Kliendil on võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest andes sellest teada e-kirja teel info@tooriistad24.ee.

Isikuandmeid ei jagata kolmandate osapooltega v.a. kauba kohaletoimetamiseks transpordi ettevõtetega (DPD, Omniva ja Itella Smartpost) ja mugavaks makse sooritamiseks AS Maksekeskusega.

Teie õigused seoses isikuandmete töötlemisega.

Teil on õigus saada teavet Teie isikuandmete töötlemise kohta isikuandmete kaitse seaduses ja teistes seadustes sätestatud määral. Teil on õigus nõuda isikuandmete töötlemise lõpetamist ning isikuandmete parandamist, sulgemist, kustutamist ja ülekandmist. Kui Te leiate, et isikuandmete töötlemisel rikutakse Teie õigusi, on Teil õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole, kui seaduses ei ole sätestatud teistsugust vaidlustamise korda. Samuti võib Teil olla õigus nõuda kahju hüvitamist võlaõigusseaduses sätestatud alustel ja korras.

Isikuandmete kaitse.

E-pood rakendab kõiki ettevaatusabinõusid kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Turvalisus.

Kõiki e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused.

E-poodi kasutama asudes oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. E-pood jätab endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta.

Kõigi küsimustega privaatsuspoliitika ja andmetöötluse kohta võtta ühendust aadressil info@tooriistad24.ee